Lipoaspiratie brate “Tehnica VASER Shape”

Lipoaspiratie brate “Tehnica VASER Shape” : 2500 €

Lipoaspiratie clasica: 2100 €

VASER LIPO (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnică chirurgicală avansată de conturare a corpului, care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta grăsimea nedorită.
Ceea ce deosebește VASER Lipo de alte proceduri de liposucție (precum cea clasică sau cea asistată laser), este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge între țesutul adipos și celelalte structuri (vase de sange, nervi, țesuturi de legătură). Datorită acestei inovații, lipoaspirația VASER minimizează riscul apariției unor leziuni la nivelul celorlalte țesuturi din proximitatea zonei tratate.
Intervențiile chirurgicale de lipoaspirație au devenit în ultimii ani din ce în ce mai numeroase în rândul persoanelor dornice să obțină un corp perfect remodelat.

Lipoaspirația brațelor  prin tehnica VASER shape cu ultrasunete ne oferă posibilitatea unei remodelări corporale cu disconfort minim, cu rezultate superbe și cu recuperare rapidă.

Tratamentul VASER este recomandat atât femeilor cât și bărbaților. Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de îndepărtare a grăsimii și tipurile de tratamente care se pot realiza.

Cu ajutorul acestei proceduri țesutul adipos este selectat și îndepărtat, fără ca nici un alt țesut să fie afectat. În final pacientul va putea observa o îmbunătățire rapidă a aspectului pielii din zona tratată.

Intra in legatura cu o colega de la serviciul clienti Swiss EstetiX pentru mai multe detalii despre procedura de Lipoaspiratie Brate ‘Tehnica VASER Shape’

O Tehnica Eficienta Pentru A Indeparta Grasimea Nedorita


    Adresa : Swiss EstetiX, București
    Telefon: +40 799 822 884
    Email : [email protected]