header chirurgia siluetei

CHIRURGIA SILUETEI

Swiss Clinics stă la dispoziția ta cu intervenții chirurgicale estetice la nivelul siluetei, realizate de cei mai profesioniști medici esteticieni din România.

Dacă îți dorești o îmbunătățire a siluetei tale, sau, pur și simplu, dorești să scapi de anumite complexe cu care te confrunți, vino la Swiss Clinics! Noi ți-am pregătit oferte speciale la cele mai îndrăgite intervenții chirurgicale corporale.

Așadar, în cadrul clinicii noastre de estetică, puteți regăsi unele dintre cele mai solicitate proceduri estetice chirurgicale din țară. Printre aceste proceduri se numără: lipoaspirație abdomen tehnica Vaser Shape, lipoaspirație brațe tehnica Vaser Shape, lipoaspirație coapse externe/interne, lipoaspirație gambe/genunchi, abdominoplastie.

Proceduri chirurgicale corporale la Swiss Clinics

lipoaspirație tehnica vaser shape

Lipoaspirație abdomen Vaser Shape

Liposucția VASER Pro High Definition pentru abdomen este o procedură avansată de liposculptură care defineste în mod strategic corpul, prin îndepărtarea grăsimii din zonele problematice.

lipoaspiratie brate

Lipoaspirație brațe Vaser Shape

Lipoaspirația brațelor prin tehnica VASER shape cu ultrasunete ne oferă posibilitatea unei remodelări corporale cu disconfort minim, cu rezultate superbe și cu recuperare rapidă.

lipoaspirație coapse

Lipoaspirație coapse externe/interne

Lipoaspirația pentru coapse este intervenţia chirurgicală prin care se îndepărtează grăsimea în exces din zona coapselor interne sau externe, cu un rezultat natural.

Lifting chirurgical al sprâncenelor

Intervenția de corectare a sprâncenelor lăsate se poate realiza cu sau fără endoscop, prin mici incizii la nivelul tâmplelor şi a scalpului, cu rezultat imediat.

Cu ajutorul acesteia putem obține o privire mai luminoasă și un aspect întinerit.

lifting buza chirurgical

Lifting chirurgical al buzei superioare

Liftingul chirurgical al buzei superioare este procedura chirurgicală, care constă în remodelarea buzei superioare. Spre deosebire de metodele non-chirurgicale care necesită repetarea procedurii pentru a menține rezultatul, în acest caz, efectul este unul permanent.

gropițe în obraji la swiss clinics

Gropițe în obraji

Multe femei își doresc să aibă gropițe, deoarece oferă un plus de atractivitate zâmbetului și conferă un plus de carismă.

Dacă îți dorești și tu gropițe în obraji, visul tău poate deveni realitate printr-o singură operație estetică.

lipoaspirație coapse

Lipoaspirație gambe/genunchi

Pentru confortul și siguranța ta, Swiss Clinics București îți pune la dispoziție intervenția chirurgicală de lipoaspiratie gambe/genunchi. Echipa noastră este formată din doctori calificați cu experiență vastă în această procedură.

labioplastie la swiss clinics

Abdominoplastie

Abdominoplastia este operația prin care excesul de piele și de grăsime din zona abdominală este îndepărtat. Pentru excesul de grăsime din zona abdominală, procedura se realizează împreună cu cea de liposucție.

Ofertele lunii

ofertă liposucție abdominală
ofertă lipoaspirație hidef vaser pro

Dorești programare?